Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відкриття Класу безпеки в закладі освіти Павлівської сільської ради Запорізького району

27 вересня 2023 року, напередодні Дня працівників освіти України, на базі Солоненського ліцею «Лідер» Павлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області відбулось відкриття Класу безпеки,
основною метою якого є організація для дітей громади занять в безпековій сфері для формування у підростаючого покоління культури безпечної поведінки з раннього віку.
В урочистостях взяли участь представники органів державної влади, керівництво територіальної громади, працівники ДСНС України, співробітники Національної поліції, а також - учні та працівники закладу освіти на чолі з директором Оленою Коровіною. На заході були присутні і представники від Запорізької районної державної адміністрації: заступник голови Запорізької районної державної адміністрації Тетяна Рогач та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Запорізької райдержадміністрації Ірина Гемська.
Діти з цікавістю вперше відвідали клас безпеки, активно долучилися до навчального майстер-класу, який провели для малечі представники ДСНС та Національної поліції України, а також отримали від почесних гостей та керівництва громади корисні подарунки та смаколики. Керівник закладу повідомила, що Клас безпеки створений на кошти місцевого бюджету, а всі роботи виконувались працівниками закладу освіти.
Варто відмітити, що протягом 2023 року це вже другий Клас безпеки, відкритий на базі закладів освіти Запорізького району.
Вітаємо Павлівську громаду з корисним надбанням! Дякуємо всім причетним до цього проєкту за вкладені кошти та проведену роботу. Бажаємо, щоб учнівська громада Павлівської сільської ради отримувала користі знання і формувала життєво необхідні навички на базі Класу безпеки Солоненського ліцею «Лідер»!

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури і спорту райдержадміністрації

 



Четвер, 28 Вересня 2023 13:01 | Переглядів: 120

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]