Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ З’ЯВИВСЯ ЩЕ ОДИН МЕМОРІАЛ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

В знак вічної шани та поваги до героїв, які поклали свої життя за свободу, незалежність та світле майбутнє держави, в Кушугумській громаді відкрили Алею слави загиблих військовослужбовців. Так, на центральній площі встановлено 17 фото мужніх бійців, які здійснили великий подвиг та закрили собою Україну.

Кожного дня згадуємо наших побратимів, які загинули за волю, честь та свободу. Хтось на полі бою, а хтось тут, в тилу, робить все, аби наша Перемога прийшла якнайшвидше. Пам’ять про наших бійців та їхній подвиг дає надію на те, що наші діти житимуть в мирній країні. Слава Героям! - зазначив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Рідні, близькі та друзі полеглих, а також всі місцеві вшанували хвилиною мовчання своїх односельців. Серед справжніх козаків, захисників Запорізького краю та всієї України Олег Стасюк, Михайло Гончаренко, Сергій Тітов, Сергій Бобрицький, Віталій Бохов, Павло Нечибой, Гарут Фарахян, Артем Комягін, В’ячеслав Тягнирядно, Сергій Бедрик, Сергій Шатов, Анатолій Харлан, Сергій Лук’янов, Павло Гришко, Гліб Рабушін, Альберт Абрамов, Богдан Залавський.

Щонайменше, що ми можемо зробити - пам’ятати героїв, адже лише так їхні імена будуть жити. Хочу, щоб всі прийдешні покоління з гордістю розповідало про захисників. Наше майбуття неодмінно щасливе та вільне! Слава Україні! - зазначив Володимир Сосуновський, голова ТГ



П'ятниця, 29 Вересня 2023 07:35 | Переглядів: 150

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]