Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Розважальна програма для дітей вразливих категорій з нагоди Дня Святого Миколая

Дитячі вистави завжди привертали увагу юних глядачів своєю неповторною атмосферою, яскравістю та чарівністю. Це неймовірне шоу, яке перетворює дитячий майданчик на чарівну країну, де кожна казка стає живою, а кожна дитина може на деякий час забути про війну, яка лишила повноцінного та щасливого дитинства наших маленьких мешканців.

З нагоди святкування Дня Святого Миколая, 8 грудня 2023 року у приміщенні культурно-дозвіллєвого центру «Палац культури Металургів» відбулась інтерактивна розважальна програма та показ вистави «Лісова казка», за участю артистів комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради.

На цей святковий захід були запрошені діти з внутрішньо переміщених і евакуйованих сімей, а також, діти військовослужбовців. За сприяння відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Запорізької райдержадміністрації, в казковій програмі взяли участь 57 дітей відповідних категорій з 8 територіальних громад Запорізького району: Біленьківської, Широківської, Степненської, Михайло-Лукашівської, Матвіївської, Павлівської, Вільнянської та Кушугумської.

Під час перегляду «Лісової казки», учасники свята із захопленням занурились в світ дитячих фантазій та, хоча б на декілька годин, забули про щоденні турботи та переживання в реаліях сьогодення.
Свято відбулося із дотриманням заходів безпеки в умовах воєнного стану. Усі учасники повернулись з гарними враженнями та в піднесеному настрої, який їм подарували організатори цього чарівного дійства.

Напередодні заходу маленькі художники району із задоволенням взяли участь в акції «Вітаємо захисників!» - передали малюнки-вітання для наших відважних воїнів, які знаходяться на передовій лінії фронту та героїчно боронять свободу України.

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури і спорту райдержадміністрації 11.12.2023

 



Понеділок, 11 Грудня 2023 14:12 | Переглядів: 74

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]