Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ В МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

У Запорізькій області відбулося урочисте відкриття змагань, які проходять в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». До заходу долучився очільник ЗОВА Іван Федоров, представники влади, команди-учасники, тренери, президенти спортивних асоціацій, батьки тощо. Діти змагатимуться у волейболі, баскетболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

Ці змагання не лише про спорт. Завдяки їм ми здобуваємо друзів, ведемо здоровий спосіб життя, виборюємо та вибудовуємо внутрішні лідерські якості. Філософія спорту в «Пліч-о-пліч» глибша. Ворог напав на нашу державу, величезна кількість сімей з дітьми змінили своє місце проживання, переїхала. Дітям необхідно знаходити друзів, і спорт в цьому допомагає. Під час змагань та тренувань ми здобуваємо нове коло спілкування та багато цікавих знайомих, - наголосив очільник ЗОВА Іван Федоров.

Як зазначила амбасадорка проєкту Олена Аксьонова, в Запорізькій області для участі в першості зареєструвалося 40 закладів освіти, в яких сформовано 63 команди. Загалом у змаганнях братимуть участь 514 школярів. Науковий співробітник «Музею феноменальної сили» та амбасадор проєкту Денис Васильев наголосив, що «Пліч-о-пліч» допомагає дітям в ранньому віці отримати необхідні в житті навички.

Проєкт створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та ЗОВА. Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, командного духу, атмосфери спілкування, дружби та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни.



Про виконання плану заходів.doc

Вівторок, 06 Лютого 2024 13:27 | Переглядів: 144

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]