Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПОШТОВХ ДЛЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІ – ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ФУТЗАЛУ ТРИВАЮТЬ

Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який у цьому році проводиться вперше, дає можливість юнакам розвиватися не тільки у професійному, але й в аматорському виді спорту.

У відбірковому етапі обласних змагань з футзалу продовжують виборювати першість запорізькі команди. На цей раз відбулась гра серед 4 аматорських футбольних команд: «Дикі коні», «Дикий кріль», «Мавпи» та «Північний олень».

– Можливо, у майбутньому юнаки стануть спортивним резервом збірної України чи видатними спортсменами. Саме цей проєкт дає поштовх молоді розвиватися, – зазначає голова Асоціації футзалу Запорізької області Віталій Манько.

За 4 роки дистанційного навчання дітям бракувало спілкування з однолітками. Тому, дізнавшись про на старт змагань «Пліч-о-пліч всекраінські шкільні ліги», школярі з радістю до нього долучилися.

– Коли оголосили набір до команд, хлопці охоче почали підготовку до змагань. Останній тиждень займалися кожен день. Діти налаштовані на перемогу, – зазначає тренерка Анна Грушко.

Самі ж гравці кажуть, що головне не перемога, а плідна командна робота.

– Командних традицій немає поки що, але підтримуємо словами: все буде добре, ми переможемо, ми найкращі, – каже воротар команди Артем.

Тренери зазначають, що такі проєкти допомагають виховати перспективну та непереможну молодь.



Середа, 03 Квітня 2024 15:19 | Переглядів: 71

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]