Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Звернення голови Запорізької райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Олега Буряка з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

Сьогодні День Чорнобильської катастрофи та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

26 квітня 1986 р. вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на ЧАЕС увійшла в історію, як найбільша техногенна катастрофа, що привела до негативних екологічних, медичних, соціально-економічних наслідків. Чорнобиль став жорстоким уроком для людства, а наші співвітчизники – прикладом мужності та самопожертви. Пам'ять про Чорнобиль закликає весь наш народ до об'єднання зусиль навколо вирішення завдань відродження рідної землі та зцілення душ, уражених Чорнобилем.
І знову історія повторюється… Після повномасштабного вторгнення в Україну окупанти грають безпекою світу. Захоплення нашої АЕС, розміщення на її території військових зі зброєю, провокативні обстріли "під чужим прапором" самої станції - все це наближає нас до нового апокаліпсису.
Україна у черговий раз рятує світ. Співробітники атомних станцій робили та продовжують робити усе можливе, аби запобігти ядерному вибуху.

Ми низько схиляємо голови перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякуємо за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за порятоване вашими зусиллями людство.
Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить людство цінувати мир, спокій і процвітання.

Пам’ятаємо…

З повагою
Голова Запорізької
райдержадміністрації , начальник                                                            Олег БУРЯК
районної військової адміністрації

 

 



П'ятниця, 26 Квітня 2024 07:50 | Переглядів: 30

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]