Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День селища Кушугум

На свято, День селища Кушугум, мешканці чекали цілий рік! На цьому святі усі відпочивають і душею, і тілом. Погода осіння, стало холодніше, але це не завадило усім жителям, які завітали на стадіон, святкувати. Настрій у всіх був чудовий, в повітрі віяла атмосфера родинного свята.
На святі ведучими були Єфімова Крістіна та Щербак Артем, які протягом вечора розважали жителів селища та гостей. Радість свята, разом з мешканцями селища розділили, почесні гості: заступник голови Запорізької районної ради – Сергій Бурма, депутат Запорізької обласної ради – Дмитро Майстро та депутати Запорізької районної ради: Лідія Остопарченко, Олександр Перегуда, Сергій Петренко, Олександр Єресько та радник народного депутата В’ячеслав Колесніков. Усіх присутніх найперша привітала господиня селища, голова селищної ради – Галина Загребельна, як не вона знає краще життя жителів селища, намагається турбуватися про всіх, і про дорослих, і про малечу.
Разом з почесними гостями свята Галина Олексіївна привітала грамотами та подарунками гідних та видатних людей, які протягом року робили селище кращим, це квартальні, волонтери та активна молодіжна рада.
Родзинкою свята були артисти Сурен та пародист Вірка Сердючка з м. Запоріжжя. Їх виступ був першим і зарядив всіх своєю запальною енергією. Своїм настроєм вони поділилися з глядачами. Протягом вечора усіх радували та розважали місцеві артисти: сестрички Ракши Даринка та Марійка, Жмихова Влада, Сушкіна Марія, Петренко Кіра, Куріленко Аліна, сім’я Ніколаєнко – донька з мамою та неймовірно-дружній народний вокальний колектив «Щедрі серця» Кушугумського селищного клубу комунального закладу «районний центр культури і дозвілля» запорізької районної ради, Гюнгор Еліф з поезією і танцювальні колективи «Хортиця», «Селфі». Також на свято завітали гості з сусіднього селища Балабине – учасники хореографічної студії народно-сценічного танцю «Стейж», під керівництвом керівника художнього Балабинського селищного будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Ірини Неткал. Кожен із учасників отримав солодкий подарунок. Було на святі неймовірно чудово: батути, солодка вата, шашлики, аквагрим, смачна юшка, запальні танці та дискотека. Жителі селища дякують усім, хто був причетний до свята та жителям селища, які змогли прийти і відпочити.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 02 Жовтня 2017 11:45 | Переглядів: 888

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]