Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ

04.02.2016 року між Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та бюро GIZ в Україні був підписаний Меморандумом про взаєморозуміння та співпрацю з Проектом Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій».

Педагогічні працівники закладів освіти району активно долучились до оволодіння новими інструментами задля реалізації превентивного виховання з питань профілактики ВІЛ/СНІДу. В тренінгових навчаннях за темою «Маршрут безпеки» приймали участь вчителі курсу «Основ здоров’я» та вчителі старшої школи ; для реалізації превентивного інструмента «Профілактика ВІЛ на робочому місці» для участі в тренінгах запрошувались керівники закладів освіти (директори, заступники директорів), психологи та соціальні педагоги.

рамках проекту «Консультування з ІЛ/СНІДу та підтримка інституцій» в Кушугумському навчально-виховному комплексі «школа І-ІІІ ступенів – гімназія «Інтелект» був обладнаний тренінговий кабінет.

Завідуюча кабінетом та тренер проекту Нагула Людмила Іванівна систематично проводить заняття із представниками освітнього округу Запорізького району, тренінги для учнів, батьків, вчителів закладу, засіданнях РМК педагогічних працівників району: тренінг «Маршрут безпеки» для учнів 9-х класів до Всесвітнього дня солідарності з ВІЛ-інфікованими; тренінг для батьків 7-го класу «Взаєморозуміння. Взаємоповага. Шляхи виходу з конфлікту»; тренінг для вчителів «Формування толерантного ставлення до ЛЖВ»; ШМО класних керівників 5-11 класів «Потреба у здоровому способі життя як ознака компетентної особистості»; психолого-педагогічний семінар «Єдиний освітній простір – шлях до формування навчально-пізнавальних та виховних компетентностей учнів»; тренінг для вчителів «Шляхи передачі ВІЛ-інфекції. Тестування на ВІЛ»; засідання школи молодого працівника психологічної служби закладів освіти Запорізького району, тренінг «Роль ВІЛ-інфекції в проявах стигми» ; заняття із представниками освітнього округу Запорізького району «Ознайомлення із профілактичним освітнім інструментом «Маршрут безпеки»; засідання РМК вчителів 2-их класів «Мультимедійний супровід організації навчальної взаємодії другокласників на уроках математики»;

відкрита виховна година 2-му класі «Будь милосердним».

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Вівторок, 06 Лютого 2018 08:19 | Переглядів: 371

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]