Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відбувся туристичний форум «Презентація туристичного потенціалу Запорізького краю у зимовий період»

Учасники форуму з м. Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, а також Бердянського, Василівського, Запорізького, Чернігівського районів, представники Національного заповідника «Хортиця» та садиби «Попова» презентували кращі місця для туризму та відпочинку Запорізького регіону.
Від Запорізького району взяли участь представники Центру сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ» (с. Петрополь), садиби сільського «зеленого» туризму «Хутір Петерсона» (с. Червоний Яр) та кінного клубу «Широкий простір» (с. Широке).
Глядачам показали мальовничі береги Дніпра, сакральну Хортицю та Кам’яну Могилу, музеї, театри та філармонії, «зелені садиби», готелі та оздоровчі комплекси. Участь у форумі взяли навіть фермерські господарства. «Родзинкою» форуму став приїзд справжніх скіфів із Чернігівського району, які показали фрагмент свого шоу. Велику цікавість викликали послуги з оздоровчого туризму, а також – навчання дітей у закладах санаторного типу, тобто поєднання оздоровлення з освітою.
Запоріжцям та гостям області запропонували різні види інтерактивних цікавинок: контактні зоопарки, місця для організації зимових видів спорту, різні напрямки сільського та «зеленого» туризму, відкриття першого дегустаційного залу на базі садиби «зеленого» туризму («Міні сироварня»), також є змога взяти участь у різних майстер-класах прямо на місці у «зелених» садибах.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Середа, 07 Лютого 2018 12:47 | Переглядів: 351

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]