Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Кожний народ, маючи свою історію, має і свої історичні святині – Герб, Прапор, Гімн. Символіка є втіленням боротьби за самовизначення, це – історичне надбання народу, частка його етнокультури

Кожний народ, маючи свою історію, має і свої історичні святині – Герб, Прапор, Гімн. Символіка є втіленням боротьби за самовизначення, це – історичне надбання народу, частка його етнокультури.
З нагоди відзначення 100-річчя Державних символів України, в Кушугумській селищній бібліотеці №1 комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області відбувся «круглий» стіл «3 історії Державних символів України» та діяла тематична виставка під назвою «Державні символи України».
За «круглим» столом діти з гордістю читали Гімн України та розповідали про символи держави. Розмову завершила гра «Державні символи України».
В приміщені Новоолександрівської сільської бібліотеки комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області проведено інформаційну годину з читачами «Українська символіка, як основа державотворення». Завідувач бібліотеки Тетяна Балашова наголосила: «…Історію не можна переінакшити. Наші батьки діди і прадіди змагались за волю України під предковічними символами, які передавали у спадщину своїм синам та внукам. І ці святині – герб, синьо-жовтий прапор, гімн – будуть й далі кликати до відродження нашої історичної пам’яті, національної свідомості. Національні і державні символи – це уособлення високого духу народу, його історичних прагнень, унікальності, своєрідний генетичний код нації…».

Відділ культури і туризму РДА

 



Понеділок, 02 Квітня 2018 15:22 | Переглядів: 336

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]