Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

МОДЕРНІЗАЦІЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Механізм призначення, нарахування та отримання пенсії має бути максимально швидким, прозорим і абсолютно безпроблемним – як для громадян, так і для працівників Пенсійного фонду України. Саме тому Фонд із року в рік модернізує відповідні напрями своєї роботи.
Завдяки технічній модернізації вже найближчими місяцями Фонд зможе кардинально підвищити якість обслуговування громадян. Ядром модернізації став Реєстр застрахованих осіб, що створений і адмініструється Пенсійним фондом України з 2014 року. Ідеться про індивідуальну облікову картку для кожного працівника і пенсіонера України, де міститься вичерпна інформація про періоди роботи особи, заробітну плату, з якої сплачено страхові внески, відповідно про страховий стаж, розмір пенсійної та інших страхових виплат.
Що це означає? Завдяки цим новаціям у роботі Фонду громадяни можуть отримати будь-яку його послугу в найближчому управлінні - без прив’язки до місця реєстрації чи фактичного проживання. Навіть більше: громадяни можуть отримати пенсійні послуги дистанційно, не виходячи з дому, не марнуючи час у чергах: через особистий кабінет працюючих осіб та пенсіонерів на веб-порталі Пенсійного фонду України (послуга доступна в особистому кабінеті веб-порталу за допомогою електронного цифрового підпису).
Слід зазначити, що раніше, щоб подати заяву на перерахунок пенсії, треба було обов’язково йти до Пенсійного фонді, то незабаром можна буде подати через веб-портал Фонду, а до кінця року кількість пенсійних послуг збільшиться майже втричі. Тобто всі послуги, що надаються в управлінні Фонду можна отримати вдома, просто включивши персональний комп’ютер.
Водночас – а це головне! - якість пенсійних послуг постійно зростає, що стане базою подальшого реформування української системи пенсійного забезпечення.

Запорізьке приміське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області



П'ятниця, 04 Травня 2018 12:34 | Переглядів: 253

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]