Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ПРЕДСТАВНИКИ ЗАПОРІЗЬКИХ ОТГ ВЧАТЬСЯ ПРАЦЮВАТИ З ІНФОРМАЦІЄЮ

Як подавати інформацію через різні джерела, вчилися представники громад під час тренінгу «Робота з внутрішніми комунікаціями в ОТГ: сайти, Facebook-сторінки, бюлетені», що відбувся в Запорізькому центрі розвитку місцевого самоврядування.

- Комунікація – важлива складова діяльності органів місцевого самоврядування. Ви можете багато робити: ремонтувати дороги, освітлювати вулиці, встановлювати дитячі майданчики, але якщо про це не говорити, не писати, не поширювати цю інформацію, то ці зміни залишаються непомітними. А це потрібно як для жителів об’єднаної територіальної громади, так і для інвесторів, які йдуть на ті території, про які щось відомо, - пояснила важливість теми керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Комунікація влади і жителів громад потрібна і для пояснення тих змін, які відбуваються, щоб знімати напругу при прийнятті рішень, і для вироблення спільних дій щодо розвитку ОТГ.

- Сьогодні, коли відбуваються секторальні реформи, в освіті, охороні здоров’я, які торкаються якщо не кожного, то переважної більшості, дуже важливо, щоб люди розуміли, що відбувається і навіщо. Треба пояснювати, аргументувати. Будь-які оптимізації, звісно, сприймаються одразу не дуже позитивно, бо людям треба змінити свій уклад життя. Але якщо ви зможете показати реальні позитивні приклади інших громад, покажете переваги і зможете довести готовність до змін, то не буде спротиву, - зазначила радник з комунікації Запорізького ЦРМС Наталя Селюкова.

Яка інформація має бути на офіційному сайті ОТГ, що розміщувати на сторінках у соцмережах, як реагувати на коментарі – про це говорили під час навчання. Особливу увагу було приділено випуску інформаційних вісників, мета яких - не агітація і реклама представників органів місцевого самоврядування, а оповіщення жителів про те, що відбувається в громаді.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 15 Червня 2018 07:39 | Переглядів: 231

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]