Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РОБОТОДАВЦІВ ЗАЛУЧАЮТЬ ДО АНКЕТУВАННЯ СТОСОВНО ПОТРЕБ РИНКУ ПРАЦІ

На веб - порталі «Єдине соціальне середовище зайнятості» Державної служби зайнятості запроваджено анкетування роботодавців стосовно потреби в працівниках на наступний 2019 рік.

Роботодавці мають можливість заповнювати анкети у персональних онлайн-кабінетах у розділі «Опитування». Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет.

Запорізький обласний центр зайнятості також запрошує місцевих роботодавців відвідати сторінку з анкетуванням та взяти участь у дослідженні ринку праці в області.

- Важливість підготовки прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік на українському ринку праці незаперечна. Поглиблене вивчення перспектив розвитку регіональних ринків праці на підставі даних роботодавців, обласних та місцевих органів влади дасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі та передбачити слабкі ланки, - пояснила директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

Фахівці служби зайнятості повідомляють, що «Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс, який зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. В «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 16 Липня 2018 11:09 | Переглядів: 202

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]