Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ЗАПРОШУЮТЬ РОБОТОДАВЦІВ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО АНКЕТУВАННЯ

Фахівці служб зайнятості вже готують прогноз щодо потреби у працівниках у професійному розрізі на 2019 рік та визначають перспективи створення робочих місць, у тому числі за рахунок реалізації державних цільових програм, місцевих програм, інфраструктурних та інвестиційних проектів. У зв’язку з цим в Україні проводиться поглиблене вивчення перспектив розвитку регіональних ринків праці.

З липня поточного року на порталі Державної служби зайнятості запроваджено анкетування роботодавців стосовно потреби в працівниках на 2019 рік.

Роботодавці мають можливість заповнити анкети у персональних онлайн-кабінетах у розділі «Опитування». Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет. Зареєструватися у персональному кабінеті можна за активним посиланням։ https://www.dcz.gov.ua/cabinet.

Результати анкетування будуть оброблятися Управлінням прогнозування, бюджетування та статистики Державної служби зайнятості та використовуватимуться при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік.

Директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік закликає роботодавців регіону долучитися до опитування та надати інформацію щодо перспективної потреби в працівниках. За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповнення анкети можна звертатись у філії Запорізького обласного центру зайнятості.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 08 Серпня 2018 09:33 | Переглядів: 205

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]