Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕРИТОРІЇ МАЮТЬ СВОЄЧАСНО ВНОСИТИ ДАНІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Під головуванням директора Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України Сергія Білоуса відбулася онлайн-конференція з представниками облдержадміністрацій. Учасники розглянули питання щодо опублікування містобудівної документації на веб-ресурсі pmap.minregion.gov.ua. Запорізьку область представляли керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, представники Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації та керівники місцевих уповноважених органів містобудування та архітектури.

Єдиний державний веб-ресурс http://pmap.minregion.gov.ua/ є результатом реалізації спільного проекту «Відкрите просторове планування» (PMAP), що впроваджується організацією «Офіс ефективного регулювання» (BRDO) разом з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

За допомогою веб-ресурсу будь-який користувач зможе знайти метадані про діючу містобудівну документацію для будь-якої адміністративно-територіальної одиниці. Крім цього, уповноважені органів містобудування та архітектури зможуть вносити та оновлювати відомості про містобудівну документацію відповідного рівня.

Опублікування інформації про діючу містобудівну документацію на веб-ресурсі pmap.minregion.gov.ua забезпечить прозорий та ефективний доступ громадськості до неї, підвищить рівень взаємодовіри та сприятиме покращенню інвестиційної привабливості регіону.

Директор Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Сергій Білоус разом із представником Офісу ефективного регулювання Олегом Пілатом повідомили про стан наповнюваності веб-ресурсу та закликали території прискорити роботу з опублікування на ньому інформації про містобудівну документацію.

За підсумками наради керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко наголосила на необхідності опрацювання керівниками місцевих уповноважених органів містобудування та архітектури Інструкції для повноцінного користування веб-ресурсом pmap.minregion.gov.ua та закликала розпочати роботу з опублікування інформації про містобудівну документацію на районному рівні.

Управлінням містобудування та архітектури облдержадміністрації вже розпочато цю роботу, визначено відповідальних осіб, що забезпечуватимуть наповнення веб-ресурсу інформацією.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 21 Серпня 2018 14:58 | Переглядів: 232

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]