Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Урядом врегульовано порядок взаємодії державних органів та установ з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Урядом врегульовано порядок взаємодії державних органів та установ з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Документом передбачено запровадження дієвого механізму виявлення фактів вчинення насильства та реагування на них місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, органами Національної поліції, закладами освіти та охорони здоров’я, службами для постраждалих осіб.

Також буде здійснюватися інформаційний обмін між суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству, та моніторинг реалізації таких заходів. Основною метою запровадження порядку взаємодії є узгодження заходів реагування на випадки насильства та надання дієвої допомоги постраждалим особам, що реалізуються різними суб’єктами, розроблення та виконання програм для кривдників та постраждалих осіб. Крім того, своєчасне отримання якісних соціальних і правових послуг жертвами домашнього насильства та насильства за ознакою статі сприятиме відновленню їхніх соціальних функцій, морального, психічного та фізичного здоров’я.

ПОРЯДОК взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

За матеріалами Урядового порталу

Показать перевод



Вівторок, 28 Серпня 2018 16:28 | Переглядів: 163

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]