Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКІ АГРАРІЇ ПІД ЧАС ЗБИРАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ ВИВЧАЮТЬ СЕЛЕКЦІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ ТА НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ

На базі ТОВ «Валена», що у Запорізькому районі, відбувся День поля-2018.

У заході взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков, голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк, представники насіннєвих компаній вітчизняної та зарубіжної селекції, компаній з продажу сільськогосподарських машин та приладдя, з продажу хімічної продукції для сільгоспвиробників, керівники господарств та спеціалісти.

- Цьогорічні жнива для аграріїв області видалися дуже складними. Впродовж 90 днів весняно-літнього періоду на території області через суховії та ґрунтову посуху спостерігалися складні агрометеорологічні умови для вегетації усіх сільгоспкультур. Та запорізькі аграрії не звикли складати руки. Поєднуючи сучасні технології, новітні сорти та гібриди, плідну та взаємовигідну співпрацю з провідними компаніями, в господарствах області забезпечується ефективне рослинництво, - зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков.

Такі заходи вже традиційно дозволяють популяризувати та наочно ознайомити агровиробників з останніми селекційними досягненнями, новітніми технологіями та особливостями проведення поточної збиральної кампанії.

У рамках заходу учасники також ознайомилися з досягненнями, обговорили вплив на розвиток рослин несприятливих погодних умов поточного року, питання сортової політики, перспективи впровадження нових сортів та гібридів у сільськогосподарське виробництво, шляхи підвищення продуктивності сільськогосподарських культур.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 13 Вересня 2018 15:30 | Переглядів: 226

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]