Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ФЕСТИВАЛЬ «Рибальські ігри»

22.09.2018 на території Запорізького району на ставках приватного підприємця Юрія Лагна відбулася багатолюдна зустріч дітлахів, підлітків та їх батьків – справжніх рибалок.
З’їхалося на традиційний щорічний фестиваль «Рибальські ігри» майже 90 чоловік учасників різного віку (найменшому учаснику - 5 років) та стільки ж їх родичів і вболівальників із Запоріжжя, Запорізької області, Нікополя та Нікопольського району.
Погода у цей день сприяла гарному святковому настрою усім присутнім – тепла та яскрава. Кожен з учасників хотів отримати перші місця та призи.
Щоб атмосфера заходу була більш затишною та гостинною, учасникам заходу господарі наварили смачний куліш із м’ясом, працювала виїзна торгівля із солодощами та напоями.
З чудовим настроєм усі учасники: і ті, хто взяв перші місця, і ті, хто, навіть, ніякої рибки не спіймав, отримали подарунки за участь і спробу перемогти, а переможці – цінні призи.
Спонсорами заходу виступили організація «Флагман», підприємство «Лагуна», депутат обласної ради Віктор Щербина та голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк. Судейська колегія складалася зі справжніх професіоналів: голова правління громадської організації «Нікопольська Федерація риболовного спорту» Сергій Горгіладзе, офіційний представник компанії «Флагман», експерт з рибальства, майстер спорту України Микола Солодовник, господар території, де відбувалося свято, Юрій Лагно та інші поважні члени журі.
Від керівництва нашого району особисто привітала організаторів та учасників фестивалю начальник відділу культури і туризму ЗРДА Ірина Гемська.
Цей останній по-справжньому літній, прозорий, сонячний день залишив у всіх присутніх незабутнє враження та бажання на наступний рік знову зустрітися і знову ж таки отримати заряд бадьорості і наснаги.

За інформацією відділу культури і туризму ЗРДА



Понеділок, 24 Вересня 2018 12:59 | Переглядів: 238

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]