Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку в районі відбулася зустріч за «круглим столом»

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого району, селища, села і держави.

Сьогодні, 27 вересня, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку в районі відбулася зустріч за «круглим столом», на які були запрошені представники первинних ветеранських організацій та ветерани праці району.

Цього дня привітати людей поважного віку завітали голова райдержадміністрації Анатолій Васюк, перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Рогач, начальники відділів управлінь структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Круподера, начальник Запорізького приміського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Олена Галіна, представники КЗ «Запорізька центральна районна лікарня» Запорізької районної ради проінформували запрошених гостей про їх права на пільги, пенсійне та медичне обслуговування, які надаються державою.

Голова райдержадміністрації висловив щиру вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави та району. Адже люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації

 



Четвер, 27 Вересня 2018 10:34 | Переглядів: 228

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]