Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вітання голови Запорізької райдержадміністрації Анатолія Васюка з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Аграрний сектор економіки є базовим для Запорізького району та разом з іншим складає основу життя району та його жителів.
Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів незалежно від форм власності та господарювання.

Завдяки господарському ставленню до землі, професіоналізму, впровадженню сучасних технологій аграрії району забезпечують наш продовольчий кошик якісними та доступними продуктами. А колективи сільгосппідприємств та агрофірм, фермерських та особистих селянських господарств, управлінці галузі щоденною працею переконливо доводять спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних виробничих ситуацій.

Висловлюю глибоку подяку за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння і витримку керівникам агропідприємств всіх форм власності, хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва, всім, хто працював і працює на нашій благодатній родючій землі.

Бажаю Вам здоров'я, добробуту і благополуччя у всьому. Нехай завжди і у всіх справах Вас супроводжує вдача. Нехай збуваються всі Ваші найжаданіші мрії. Миру і злагоди Вашим родинам, а колективам - взаєморозуміння, економічної стабільності та подальшого процвітання на благо кожного з нас і всієї нашої України!

З повагою
голова Запорізької райдержадміністрації                                                   Анатолій Васюк

 



П'ятниця, 16 Листопада 2018 06:34 | Переглядів: 236

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]