Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКИХ АГРАРІЇВ ГОТУЮТЬ ДО ВИХОДУ НА МІЖНАРОДНИЙ РИНОК

Для аграріїв Запорізької області відбувся експортний тренінг проекту Федерального Міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини «Агроторгівля України».

Під час вітальної частини директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков вручив колективу Запорізької торгово-промислової палати відзнаку Міністерства аграрної політики та продовольства України за високі досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу.

Як зазначив президент Запорізької ТПП Володимир Шамілов, цей захід став логічним продовженням діяльності палати, спрямованої на допомогу бізнесу у підготовці до виходу на нові міжнародні ринки. Цього разу у фокусі уваги була експортна діяльність запорізьких аграріїв.

Тренінг стартував з виступів експертів Проекту та представників Міністерства аграрної політики та продовольства України. Представників малого та середнього аграрного бізнесу ознайомили з джерелами регуляторної та маркетингової інформації, особливостями аналізу й оцінки експортної готовності, основами бізнес-планування для агропідприємств, а також провели практичні кейси з прорахування продукту та його ефективності.

Національний експерт проекту «Агроторгівля України» Анастасія Білич звернула увагу, що тренінг побудовано з урахуванням запитів запорізьких сільгоспвиробників. Зокрема, вони виявили бажання дізнатися більше про тренди споживання нішевої, органічної продукції у світі, краще зрозуміти ефективні маркетингові заходи. Перший блок заходу був присвячений теоретичним питанням та он-лайн платформам, що допомагають вивчати ринок, другий – допоміг фермерам розібратися в питаннях аналізу ринків, оптимальності виходу з тим або іншим продуктом. Корисні практичні кейси допомогли аграріям навчитися рахувати рентабельність продажів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 10 Грудня 2018 14:42 | Переглядів: 169

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]