Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

На базі Веселянського навчально-виховного комплексу відбувся семінар-практикум для вчителів предмету «Основи здоров’я»

06.12.2018 року на базі Веселянського навчально-виховного комплексу відбувся семінар-практикум для вчителів предмету «Основи здоров’я» на тему «Використання елементів тренінгових форм у процесі формування ключових компетентностей на уроках предмету «Основи здоров’я».
Керівник РМПК вчителів предмету «Основи здоров’я», вчитель Новоолександрівської загальноосвітньої школи Діденко З.С. провела тренінг «Безпека спілкування у мережі Інтернет».

За допомогою «мозкового штурму» викладачі активно обмінялися досвідом роботи на тему «Тренінгові вправи на уроках «Основ здоров'я», а під час роботи в групі розробили урок на тему «Принципи безпечної життєдіяльності» з елементами тренінгових та ігрових форм.Композитор творить музику, художник - живописні полотна, драматург – шедеври для театру. Вчитель створює урок як твір педагогічної майстерності, творить його для дітей і разом з ними. Хороший урок має своє «обличчя», особливість, які забезпечуються індивідуальним стилем вчителя, особистісною своєрідністю учнів та багатьма іншими чинниками.
Дуже цікавими для учнів є уроки з використанням елементів тренінгу. Тренінг – форма групової роботи, яка забезпечує активну участь і творчу взаємодію учасників між собою і з учителем. Хоча тренінг є формою організації навчального процесу, він не схожий на класичні уроки.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Вівторок, 11 Грудня 2018 10:32 | Переглядів: 153

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]