Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА ЗНАЙОМИТЬ ЗАПОРІЖЦІВ З ПРАВАМИ ЛЮДИНИ

Уже десятий рік поспіль в країні проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Цей масштабний захід об’єднує правників, органи влади, громадський сектор та міжнародних партнерів задля просвіти широких верств населення у сфері прав людини.

У Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області повідомили, що, перш за все, Всеукраїнський тиждень права – це уроки про права людини для учнівства та студентства. Заплановано також проведення конкурсів, мистецьких виставок, кіноклубів та медіатек для молоді; публічних дискусій та конференцій для трудових колективів; правових конкурсів, ігор, змагань для пересічних громадян.

Крім цього, кожен, хто має ідеї щодо проведення правопросвітницьких чи правозахисних заходів, має можливість втілити їх під час Всеукраїнського тижня права.

Загалом в області всього за один тиждень буде проведено понад сто інформаційних заходів. Серед них: уроки для школярів у закладах освіти, бесіди в трудових колективах щодо прав та свобод дітей та громадян; тематичні виставки у бібліотеках; дні відкритих дверей у районних відділах ДРАЦС області; круглі столи і семінари на тему стандартів у сфері захисту прав людини та багато інших заходів.

Більш детально про графік проведення заходів можна дізнатись у Календарі проведення Всеукраїнського тижня права - у доданому файлі.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 11 Грудня 2018 11:09 | Переглядів: 177

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]