Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗАВДЯКИ ДЕРЖАВНІЙ ПІДТРИМЦІ ЗАПОРІЗЬКІ СЕЛЯНИ ЗБІЛЬШУЮТЬ ПОГОЛІВ’Я МОЛОДНЯКА ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації підбив підсумки роботи по нарахуванню та виплаті фізичним особам дотації за утримання та вирощування молодняка великої рогатої худоби.

Робоча група з питань підтримки галузі тваринництва провела чергове засідання, на якому розглянуто питання нарахування спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби, який народився у господарствах фізичних осіб.

Так, за станом на 01 грудня 2018 року для отримання спеціальної бюджетної дотації звернулася 4081 особа, що претендують на загальну суму 7,6 млн. гривень.

Відповідно до поданих документів кількість молодняка великої рогатої худоби склала 17240 голів.

Загальна сума спеціальної бюджетної дотації у поточному році очікується на рівні 13,7 млн. грн., з яких за раніше поданими документами фізичним особам нараховано та виплачено 6,058 млн. грн.

Найбільше звернень на отримання дотації надійшло від селян Приазовського, Приморського, Мелітопольського, Веселівського, Оріхівського та Бердянського районів.

- Часткова компенсація фізичним особам за вирощування та утримання молодняка великої рогатої худоби не тільки сприяє підняттю життєвого рівня сільського населення області, а й позитивно впливає на збільшення виробництва молока та м'яса яловичини в регіоні, - зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков.

Наразі в органах місцевого самоврядування продовжується робота з прийому документів від фізичних осіб на отримання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Загальний обсяг дотації складає 2 500 грн. із розрахунку на одну голову молодняка.

На підтримку розвитку галузі тваринництва у поточному році Урядом виділено 4 млрд. грн., у тому числі 700 млн. грн. - на спеціальну бюджетну дотацію за вирощування молодняка великої рогатої худоби.

Бюджетна програма «Державна підтримка галузі тваринництва» працюватиме і в наступному році.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 12 Грудня 2018 15:59 | Переглядів: 268

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]