Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ГОЛОВНА ОБЛАСНА ЯЛИНКА У ЗАПОРІЖЖІ ДАЛА СТАРТ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНОМУ ФЕСТИВАЛЮ

У день Святого Миколая у Запоріжжі традиційно відбулося відкриття обласної ялинки, яка дала старт обласному Новорічно-різдвяному фестивалю. Долучився до запалення вогнів головної новорічної ялинки голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

- Вітаю всіх запоріжців із Святим Миколаєм. Ми всі чекаємо чудес від цих свят. Особисто я насамперед бажаю, щоб в Україні нарешті скінчилася війна. Аби наші хлоці та дівчата скоріше повернулися додому і ми робудовували нашу країну. Хай у ці дні всі відчують святковий настрій і здійсняться всі ваші бажання, - побажав учасникам свята голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Під час відкриття обласного Новорічно-різдвяного фестивалю на гостей чекало театралізоване шоу, підготовлене Запорізьким обласним театром молоді. Учасниками театралізованого дійства стали зірки національного телепроекту «Мрійники України», автор і композитор Анна Казка, юний посол миру та капелан Дарина Коломицька. Гості свята також могли насолодитися виступом української співачки Оксамити, фаєр-шоу, молодіжно-розважальною програмою «Новорічний джем».

Саме з відкриття головної ялинки області розпочинається традиційний щорічний обласний Новорічно-різдвяний фестиваль. Святкові заходи триватимуть з 19 грудня по 7 січня, на які обласна влада гостинно запрошує жителів та гостей Запоріжжя.

Біля головної ялинки у святковому містечку на запоріжців та гостей регіону чекають казкові зустрічі, веселі розваги, різдвяні традиції та новорічні дива. Святкову атмосферу для гостей фестивалю у вихідні та святкові дні створюватимуть кращі творчі колективи з усієї області, артисти обласних театрів, громадські організації, самодіяльні артисти. На додачу до концертів та розваг працюватимуть торговельні та сувенірні майданчики, будуть облаштовані фотозони, інсталяції, християнське містечко «Різдвяний вертеп».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 20 Грудня 2018 09:08 | Переглядів: 180

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]