Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

У НОВОМУ РОЦІ «ШКОЛА ПОРЯТУНКУ ПРИЙОМНИХ СІМЕЙ» ЗАПРАЦЮЄ У ВСІХ РАЙОНАХ ОБЛАСТІ

Асоціацією прийомних сімей Запорізької області був ініційований проект «Школа порятунку прийомної сім'ї» задля надання допомоги в попередженні повернення прийомних дітей в інтернати і розпаду прийомних сімей. У рамках проекту представники десяти прийомних сімей пройшли спеціальне навчання груп взаємодопомоги, організоване Запорізьким обласним центром соціальних служб. Після цього вже своїми силами провели зустрічі груп взаємодопомоги в своїх населених пунктах: у Запоріжжі, Веселому, Чернігівці, Енергодарі та Мелітополі.

У ході таких зустрічей прийомні батьки відкрито обговорюють проблеми, діляться досвідом, а фахівці надають сім’ям необхідну психологічну та моральну підтримку.

На завершення року відбулася підсумкова зустріч учасників проекту «Школа порятунку прийомної сім'ї», на яку прийомні батьки приїхали разом із дітьми. Учасники проекту обговори результати своєї роботи, а також поділилися ідеями розвитку та поширення діяльності в рамках проекту.

Директор Запорізького обласного центру соціальних служб Оксана Понікарова заявила про повну готовність підтримувати і розвивати групи взаємодопомоги, оскільки вони дійсно допомагають прийомним сім'ям долати багато проблемних ситуацій.

Посадовець також повідомила, що з наступного року почнуть створювати групи взаємодопомоги в тих районах області, де їх наразі немає, за підтримки благодійного фонду «Щаслива дитина».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 28 Грудня 2018 12:33 | Переглядів: 203

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]