Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Коротко про головне…

Постановою Центральної виборчої комісії № 893 від 13 вересня 2012 року встановлено порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси. Для тимчасової зміни місця голосування виборцям необхідно звернутись особисто із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців. При собі потрібно мати паспорт та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування. Заява приймається відділом ведення Реєстру з 02 січня до 24 березня.

Члени виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати за адресою, відмінною від зареєстрованого місця проживання подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, копію посвідчення чинного члена ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення/зміни в складі ДВК.

Інші виборці подають заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, документи, які підтверджують проживання на території виборчої дільниці, на яку виборець просить змінити місце голосування. Такими документами можуть бути: документи про право власності на житло; договір довгострокової/безстрокової оренди житла; довідка, видана уповноваженою посадовою особою, що підтверджує факт проживання (не перебування) виборця, довідка з місця навчання, довідка про відрядження.

Увага! Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей, не додають до заяви ніяких мотивованих документів окрім паспорта громадянина України.

При необхідності уточнення інформації, виборці можуть звертатись безпосередньо у відділ ведення Державного реєстру виборців, що розміщений у приміщенні Запорізької районної державної адміністрації за адресою м.Запоріжжя, вул. Істоміна, 8



Вівторок, 22 Січня 2019 12:08 | Переглядів: 205

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]