Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулося урочисте відкриття спортивного свята та фінальних змагань в спорткомплексі «Мотор Січ» присвяченому 80-річчю Запорізького району

День району – завжди хвилююча подія для його мешканців. В цей день є гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію району, осмислити день сьогоднішній та отримати наснагу для нових справ.
Святкування з нагоди 80 річчя створення Запорізького району розпочалося зі спортивного свята, яке проходило в спорт комплексі «Мотор Січ».
Учасниками свята стали керівництво облдержадміністрації, очільники Запорізького району, депутати обласної та районної ради, заслужені майстри спорту, голови виконкомів сільських/селищних рад, представники підприємств, установ та організацій, громадський актив та жителі району.

В програмі свята:
1.Фінальні естафети спортивних сімей (с.Розумівка, Петропіль, смт.Молокатеринівка та Кушугум.)
2.Фінальна зустріч юнацьких команд з футзалу: смт.Балабине-с.Лежене.
3.Фінальна зустріч дорослих команд з футзалу: с.Біленьке, смт.Балабине, с.Відрадне та футбольна команда «Еліта»( колишня дослідна станція) початок о 9-00 годині.

Для гарного настрою Всіх присутніх вітали музичними номерами колективи Запорізького районного будинку культури иа аматори народного мистецтва.

У врочистій обстановці очільники Запорізької облдержадміністрації та Запорізького району нагородили переможців та призерів змагань у спортивних іграх.
Швидко добігло до кінця свято, але воно залишило добрий слід у пам'яті кожного присутнього, як справді свято єдиної родини.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю райдержадміністрації



субота, 26 Січня 2019 14:08 | Переглядів: 627

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]