Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Шановні батьки! Виховуйте у дитини свідоме ставлення до правил безпеки життєдіяльності!

Щодня в Україні виникають десятки надзвичайних подій, на яких гинуть та травмуються наші співвітчизники. Більшість із них — нещасні випадки, або наслідки легковажного ставлення до безпеки самих же громадян. Проте найбільше прикро, коли за недбалість дорослих доводиться розплачуватися здоров'ям або життям маленьких дітей.

Зокрема, 27 січня рятувальникам Кіровоградщини повідомили, що на вантажному дворі залізничного вокзалу м. Кропивницький на вагоні потягу знаходиться хлопчик, якого вразило струмом. До місця події відразу було направлено два відділення рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону міста.Постраждалим виявився хлопчик 2004 року народження. Бійці ДСНС зняли підлітка з вагону та у задовільному стані передали медикам.

Водночас, дивом вдалося уникнути лиха цими вихідними на Одещині, де поблизу м. Білгород-Дністровський на крижині, що дрейфувала в акваторії Дністровського лиману на відстані близько 500 м. від берега, громадяни побачили 4-х дітей. Одразу на місце події вирушило троє рятувальників на пожежно-рятувальному авто. Вже за пів години за допомогою гумового човна відчайдухів 2003-2007 років народження було врятовано.

Загалом, подібні випадки — це черговий доказ того, що втрата пильності і недбальство батьків зазвичай можуть обернутися справжньою трагедією для цілої родини.

Тож, аби нагадати дорослим про те, чого може коштувати байдуже ставлення до безпеки у відношенні до власних дітей, Державна служба України з надзвичайних ситуацій посилює профілактичну роботу серед населення та закликає батьків не наражати малечу на небезпеку!

Шановні батьки!

Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади та газове обладнання знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці;

Не залишайте дітей вдома самих, якщо вони не в змозі самостійно вирішити проблеми, які можуть виникнути;

Вирушаючи на відпочинок до водойми або на природу слідкуйте за тим, щоб малеча не залишалась без нагляду;

Слідкуйте за тим, щоб малолітні діти не відвідували самостійно місцеві ставки, річки, покинуті будівлі.

Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!

ГУ ДСНС в Запорізькій області

 

 



Вівторок, 29 Січня 2019 07:53 | Переглядів: 236

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]