Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Участь в обласному семінарі «Актуальні питання краєзнавчої роботи та національно-патріотичного виховання»

На тлі суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні, усе більшої актуальності набуває виховання у молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.
Навчальний заклад має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, сприяти єднанню українського народу та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві.
Справжній патріот повинен мати активну життєву позицію, своїми справами та способом життя сприяти якісним змінам ситуації в країні на краще. Для формування такої свідомості особистості має бути успішно реалізована цілісна система патріотичного виховання.
30 січня 2019 року методист КНМУ «Запорізький районний методичний кабінет» ЗРР Фербей О.В. взяла участь в обласному семінарі «Актуальні питання краєзнавчої роботи та національно-патріотичного виховання», який відбувся на базі КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» ЗОР.
Програма семінару передбачала практикум «Нові акценти національно-патріотичного виховання» (Регіональний інформаційно-аналітичний центр «Освіта та громадянське суспільство» КЗ «ЗОІППО» ЗОР), тренінг «Як розпізнати пропаганду та створити свою» (Школа медіа-патріотів, м. Київ) та розгляд багатьох інших цікавих і пізнавальних питань.

 

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Четвер, 31 Січня 2019 10:12 | Переглядів: 174

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]