Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

16 лютого в Новоолександрівському будинку культури відбулася святкова конкурсно-гумористична програма до дня всіх закоханих «Він та Вона».

На святі подружжя Олена і Геннадій Пасічник (Новоолександріва), Людмила і Борис Репях (Григорівка) і Людмила і Геннадій Гайдукови доводили, що справжнє кохання існує, бо пройти такі іспити без кохання не можливо. Наші конкурсанти щасливі люди, бо по життю їх супроводжує кохання.
Розділити нашу радість та привітати з відкриттям відремонтованого будинку культури прийшли наші друзі та почесні гості, а саме голова Запорізької районної ради Анатолій Миколайович Шевчишин, представник галузі культури Запорізького району Тетяна Чудновська, голова районної партійної організації «Блок Петра Порошенко «Солідарність» Сергій Інюшев, голова районної партійної організації «Наш край» Олена Семененко, депутат Запорізької районної ради Сергій Петренко, виконуюча обов’язки голови Григорівської сільської ради Ірина Капуста, заступник Григорівського сільського голови Ігор Бабков. Гості приїхали не с порожніми руками. Всі учасники конкурсної програми отримали подарунки від Запорізької районної ради та адміністрації, присвячені 80-річчю утворення Запорізького району. Голова районної партійної організації «Наш край» Олена Семененко вручила сертифікат (2000грн.) на благоустрій території будинку культури. Приватні підприємці Олексій Пухно і Сергій Федотов надали призи. Косметична фірма «Індіго» підготувала сертифікати на придбання своєї продукції для конкурсантів та активних глядачів.
У продовж всього свята лунали пісні у виконанні аматорів Новоолександрівського будинку культури Лілії Лежепьокової, Олени та Антона Фортуни, Дарини Сещенко, Елеонори Оніщенко. Атмосферу свята створювали прикраси залу та фотозони, які зробила Людмила Прокопенко.
Щиро дякую всім організаторам, учасникам та гостям за яскраве, феєричне свято.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 18 Лютого 2019 11:00 | Переглядів: 186

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]