Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СТАРТУВАЛА ХIX СПАРТАКІАДА СЕРЕД ЗБІРНИХ КОМАНД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 18 квітня, у спортивному клубі «Мотор Січ» відбулося урочисте відкриття ХIX спартакіади серед збірних команд державних службовців Запорізької області.

В урочистому параді взяли участь збірна команда Запорізької обласної державної адміністрації - переможець ХVІІІ обласної спартакіади серед державних службовців на чолі з капітаном команди - заступником голови облдержадміністрації Едуардом Гугніним; срібний призер спартакіади – команда Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області; делегація державних службовців збірної команди Василівської райдержадміністрації, яка торік посіла третє місце в обласній спартакіаді держслужбовців.

Привітали учасників спартакіади заступник голови облдержадмінітсрації Едуард Гугнін, керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та голова Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Лобанов.

- Сьогодні ми ще раз переконалися, що держслужбовці – це не лише якісна робота, а й уміння грати в команді. Дуже радує те, що спорт об’єднав усіх присутніх і дав нам змогу перевірити один одного на міцність у товариських змаганнях. Усім бажаю успіхів і нехай переможе сильніший, - зазначив Едуард Гугнін.

Цього року у спартакіаді беруть участь близько 300 державних службовців. До програми спартакіади включено змагання з футзалу, волейболу, настільного тенісу та шашок.

- Сьогодні держслужбовці змінили звичні костюми та спортивну форму. Адже спорт – це здоров’я, позитивне мислення, неформальне об’єднання колективу. Коли наші співробітники здобувають перемогу, це ще раз підтверджує, що на держслужбі у Запорізькій області працюють кращі спеціалісти з широким колом інтересів та готових працювати у команді, - звернулася до учасників змагань Зінаїда Бойко.

За результатами обласних змагань буде сформовано збірну команду Запорізької області, яка представлятиме наш регіон на Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців, яка відбудеться у вересні.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 18 Квітня 2019 16:35 | Переглядів: 151

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]