Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

УВАГА!!

Повідомлення про оприлюднення
Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки
Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області повідомляє, що згідно з ЗУ “Про стратегічну екологічну оцінку”, розпочато процедуру громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічну оцінки містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення і функціонування підприємства з виготовлення та переробки асфальтобетону на земельній ділянці, розташованій на території Кушугумської селищної ради територіальної громади Запорізького району Запорізької області за межами населеного пункту».
«Детальний план території для розміщення і функціонування підприємства з виготовлення та переробки асфальтобетону на земельній ділянці, розташованій на території Кушугумської селищної ради територіальної громади Запорізького району Запорізької області за межами населеного пункту» розробляється на підставі Розпорядження голови районної державної адміністрації № 2 від 14.01.2021 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території для розміщення і функціонування підприємства з виготовлення та переробки асфальтобетону на земельній ділянці, розташованій на території Кушугумської селищної ради територіальної громади Запорізького району Запорізької області за межами населеного пункту».

Замовник: Запорізька районна державна адміністрація Запорізької області;
Виконавець: ТОВ «М. А. С. Групп».
Ознайомитися з заявою про визначення обсягу про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати більш детальну інформацію можна на офіційному сайті Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області: http://zrda.gov.ua/

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації в робочі дні за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, каб. 9 тел. 095-354-79-60.

Місцезнаходження м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8.

Відповідальна особа: Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації – Неумивака Анна Олександрівна.
Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, з «29» квітня 2021 року до «14» травня 2021 року.

 

заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.pdf

Четвер, 29 Квітня 2021 14:21 | Переглядів: 242

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]