Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У результаті заходів "Врожай 2017" Запорізька область повинна отримати прозорий ринок земель та додаткові бюджетні надходження

Хід весняно-польових робіт та проведення у регіоні заходів "Врожай 2017" розглянула колегія Запорізької облдержадміністрації, яка відбулася за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, Головного управління ДФС у Запорізькій області, інших територіальних органів виконавчої влади.

Як підкреслив голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, фіскальною службою проведена значна робота із залучення до декларування сільгоспвиробників, які самостійно вирощують і реалізують продукцію. Лише за минулий рік вони задекларували на 50 мільйонів гривень більше, ніж за попередній рік.

На сьогодні перед органами місцевої влади поставлено завдання – провести звірку щодо наявних земельних ділянок із органами ДФС, а також спільними зусиллями реалізовувати етапи плану заходів з детінізації агросектора.

Заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Анна Пужай-Череда наголосила, що наповнення державного та місцевих бюджетів, а також знищення явищ мінімізації податкових надходжень, зокрема, у сільському господарстві – це основні пріоритети роботи фіскальної служби області.

– Минулорічні заходи "Урожай" дали можливість залучити до бюджетів усіх рівнів більше 37 мільйонів гривень. У тому числі за рахунок декларування до бюджетів нараховано 15 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, майже 18 мільйонів гривень єдиного податку ІV групи та 4,3 мільйона орендної плати за землю. Крім того, проводиться робота з виявлення неоформлених працівників, добровільної легалізації праці та підвищення заробітної плати вже працевлаштованим особам, – зазначила Анна Пужай-Череда.

Вона також підкреслила, що фіскальна служба продовжує цю роботу й у поточному році і розраховує на сумлінність платників податків у виконанні свого конституційного обов'язку.

Під час колегії учасники розглянули інші питання соціального-економічного життя регіону.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 451

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]