Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Кількість податкових перевірок на Запоріжжі скорочено на понад 20 відсотків

З початку року аудитори фіскальної служби Запорізької області провели 166 планових та позапланових перевірок. Як підкреслила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, кількість документальних перевірок зменшилась порівняно з минулим роком більш ніж на 20 відсотків.
За результатами контрольно-перевірочної роботи до бюджетів донараховано майже 71 мільйон гривень податкових зобов'язань. На даний час з цієї суми вже сплачено близько 14 мільйонів.
– Основне завдання податкового аудиту полягає не у тому, щоб нарахувати податкові зобов'язання, а, передусім, щоби попередити порушення податкового законодавства. Сьогодні значна увага аудиторів приділяється руйнуванню схем мінімізації податкових зобов'язань. У цьому році на Запоріжжі виявлено майже чотири десятки схем ухилення від оподаткування на загальну суму схемного податкового кредиту понад 83 мільйони гривень, – зазначила Юліана Козаченко.
Також з початку року проведено 59 перевірок суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності та фінансових установ. За порушення вимог податкового та валютного законодавства нараховано 2,7 мільйона гривень податків, пені і штрафних санкцій, 1,8 мільйона з яких вже надійшли до бюджету. Крім того, зменшено від'ємне значення об'єкта оподаткування податком на прибуток на 40 мільйонів.
У сфері готівкових операцій здійснено понад 170 фактичних перевірок. У результаті виявлених порушень законодавчих норм, що регулюють обіг готівки, порядку здійснення розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій, донараховано 2,1 мільйона. Наразі бюджет отримав вже 1,3 мільйона.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 430

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]