Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Влада розраховує на конструктивний діалог із запорізькими агровиробниками

Підсумки проведення в Запорізькій області операції "Урожай-2016" та завдання на поточний рік обговорили члени робочої групи за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, Головного управління ДФС у Запорізькій області, інших органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Говорячи про результати, голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль підкреслив, що, за даними фіскальної служби Запорізької області, минулорічна операція дала можливість залучити до бюджетів усіх рівнів 44,9 мільйона гривень, у тому числі за рахунок декларування – 15 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, 17,8 мільйона гривень єдиного податку четвертої групи спрощеної системи оподаткування, 4,3 мільйона гривень орендної плати за землю.
Заходи з детінізації агросектора сприяють наповненню державного та місцевих бюджетів, протидії мінімізації податкових надходжень, а також добровільному виконанню представниками галузі своїх обов'язків зі сплати належних сум податків. Так, минулого року завдяки спільній роботі фіскальної служби та місцевих органів виконавчої влади і самоврядування роботодавці підвищили мінімальну заробітну плату понад 6 тисячам найманим працівникам. Громадяни, які реалізували вирощену сільгосппродукцію, самостійно задекларували майже 209 мільйонів гривень доходів, що на 50 мільйонів більше, ніж за попередній рік.
Було підкреслено, що заходи "Врожай-2017" передбачають, перш за все, ефективне податкове адміністрування діяльності сільгосптоваровиробників, наповнення місцевих бюджетів та правову оцінку виявлених порушень. Водночас влада сподівається на конструктивний діалог із агровиробниками та сумлінну сплату податків.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 410

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]