Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Запорізькі аграрії отримали консультації щодо роботи системи моніторингу податкових накладних

Спеціалісти фіскальної служби провели роз'яснювальну кампанію стосовно електронного адміністрування ПДВ для запорізьких сільськогосподарських товаровиробників.
Фахівці ДФС організували у кожній податковій інспекції та відділеннях семінари і круглі столи, під час яких у форматі діалогу докладно роз'яснили механізм роботи системи моніторингу відповідності податкових накладних та розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків (СМКОР).
Представників агробізнесу особливо цікавив алгоритм дій у разі зупинення реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі. Для того, щоб у ньому розібратися, учасники зустрічей розглянули конкретні господарські операції, за якими були заблоковані ПДВ-накладні.
Під час семінарів окрема увага була приділена критеріям оцінки ступеня ризиків, процесу подання і повноти комплекту документів, таблиць для розблокування накладних.
Представники фіскальної служби наголосили, що для оперативного реагування на питання платників в усіх територіальних органах ДФС функціонують "гарячі лінії", проводяться робочі зустрічі та роз'яснювальні заходи.

Переглядів: 297

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]