Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Запорізьким підприємцям-переселенцям розповіли про тонкощі податкових норм

Власний бізнес з одного боку дарує підприємцю свободу – можна займатись улюбленою справою та не підлаштовуватись під волю боса. З іншого боку, відповідальність за успіх справи лежить повністю на плечах бізнесмена. І щоб ефективно організувати процес, необхідно досконально знати "правила гри", особливо стосовно податкових норм.
Розібратися в тонкощах податкової системи підприємцям допомагали фахівці Головного управління ДФС у Запорізькій області під час тренінгу-семінару, який організувала громадська організація "Центр зайнятості вільних людей".
Слухачами семінару були громадяни, які мали свій бізнес на тимчасово окупованих територіях, але зараз проживають у Запоріжжі і тут же продовжують вести свої справи.
Спеціалісти фіскальної служби звернули увагу присутніх на особливості та цьогорічні зміни у загальній системі оподаткування та нововведення "спрощеної" системи, зокрема для платників другої та третьої груп, адже найчастіше представники малого бізнесу обирають саме таку форму оподаткування.
Підприємці мали чимало запитань, адже податкові інспектори, з якими вони звикли спілкуватися, знаходяться за сотні кілометрів. Тому співробітники ДФС відповіли на всі питання, роз'яснюючи поняття Податкового кодексу на практиці.

Переглядів: 362

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]