Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Для попередження потрапляння контрафакту запорізькі митники майже 20 разів призупиняли митне оформлення товарів

Фахівці Запорізької митниці ДФС постійно проводять заходи задля недопущення на споживчий ринок регіону товарів, що внесені до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності.
Зокрема, у серпні поточного року з цією метою 19 разів призупинялося митне оформлення товарів. Одразу після отримання листів від правовласників на знаки для товарів і послуг, митні процедури були завершені, порушень не встановлено.
Основна номенклатура товарів, що оформлювались у митних органах у серпні та які потенційно можуть містити об'єкти права інтелектуальної власності, це: запчастини для сільськогосподарської техніки, підшипники, з'єднувачі та електроприлади, а також одяг відомих торгових марок.
Також упродовж серпня до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності включено 10 нових предметів.
Запорізькі митники наголошують, що відповідно до Митного кодексу України усі товари, які постачаються на територію нашої країни, проходять обов'язкову перевірку, а власникам торгових марок дається можливість визначити, чи є даний товар оригінальним.
З переліком об'єктів права інтелектуальної власності, включених до митного реєстру, можна ознайомитися на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.

Переглядів: 346

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]