Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко взяла участь у засіданні Запорізької обласної ради

У роботі чотирнадцятої чергової сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання взяла участь в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко.
В ході пленарного засідання планується розгляд майнових, кадрових та економічних питань, а також внесення змін до Регламенту роботи обласної ради.
На початку прокурор Запорізької області Валерій Романов доповів про результати роботи очолюваного ним відомства з початку року. Зокрема, він повідомив, що у рамках спільної роботи із фіскальною службою області викрито ряд схем ухилення від сплати податків, протидії незаконному виготовленню та розповсюдженню підакцизних товарів. Лише цього року слідчі викрили діяльність двох "конвертаційних центрів". Усього у січні-серпні у провадженні слідчих підрозділів фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Запорізькій області знаходилось 164 кримінальних провадження, з яких 80 розпочато у 2017 році. До суду направлено 20 матеріалів, три з яких – для звільнення осіб від кримінальної відповідальності у зв'язку з повним відшкодуванням збитків.
Для виконання соціально-економічних програм область має значний фінансовий потенціал. Як повідомила Юліана Козаченко, за вісім місяців поточного року виконання розпису місцевих рад склало понад 105 відсотків – при фактичних надходженнях у 5,9 мільярда гривень до зведеного бюджету додатково сплачено майже 300 мільйонів. При цьому важливими джерелами наповнення місцевих скарбниць залишаються податок на доходи фізичних осіб, плата за землю, єдиний податок та рентні платежі, які забезпечують близько 87 відсотків від загальної суми доходів.

Переглядів: 350

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]