Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Керівники фіскальної служби Запорізької області беруть участь у роботі ІІ регіонального круглого столу "Транскордонна співпраця: проблеми та шляхи їх вирішення"

В. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко та перший заступник начальника Запорізької митниці ДФС Антон Жучков беруть участь у роботі ІІ регіонального круглого столу "Транскордонна співпраця: проблеми та шляхи їх вирішення".
Експертне обговорення транскордонного співробітництва та найбільш актуальних питань безпеки в Причорноморському регіоні, яке відбувається за участю послів іноземних держав, керівників органів прокуратури, Служби безпеки, Державної фіскальної служби, Національної поліції, Державної прикордонної служби та представників силових відомств Грузії, Туреччини, Болгарії, Молдови та Румунії, розпочалося в Одесі.
Протягом двох днів вітчизняні й іноземні фахівці, експерти й науковці дискутуватимуть щодо важливості спільних дій заради встановлення і поглиблення відносин між Україною та нашими іноземними сусідами.
Як наголосила Юліана Козаченко, транскордонна співпраця – це один із найбільш ефективних інструментів стимулювання регіонального розвитку, що наразі є надзвичайно актуальним для Запорізької області. Адже визначення потенціалу нашого регіону та його подальших пріоритетів в цьому напрямі є підґрунтям для покращення соціально-економічної ситуації та запорукою безпеки Запорізького краю.

Переглядів: 328

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]