Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Конфіскований за митні порушення літак Як-40 стане в нагоді майбутнім льотчикам

Сьогодні у Запорізькому аеропорту відбулася передача конфіскованого літака цивільної авіації Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету. Захід відбувся за участю керівництва Міністерства юстиції України, Запорізької облдержадміністрації, Запорізької митниці ДФС, Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, Держпідприємства "СЕТАМ" та академії.
Як повідомив заступник начальника Запорізької митниці ДФС – начальник управління протидії митним правопорушенням Валерій Сіленко, літак Як-40 було незаконно переміщено через митний кордон України. Відносно порушення митних правил співробітники ДФС склали матеріали справи, яку передали до суду. У 2013 році постановою Ленінського районного суду м. Запоріжжя літак було конфісковано в дохід держави та передано для подальшого розпорядження до Шевченківського відділу державної виконавчої служби м. Запоріжжя.
У подальшому на офіційному веб-сайті Державного підприємства "СЕТАМ" було розміщено оголошення про безоплатну передачу літака державним органам, установам та організаціям. Після отримання кількох заявок на прийняття майна, на засіданні комісії за участю державного виконавця та представників фіскальної служби було вирішено передати Як-40 саме Відокремленому структурному підрозділу "Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету".
Отже відтепер студенти вишу, у стінах якого вже понад 60 років готують пілотів та фахівців льотної справи, матимуть додаткову можливість підвищувати свої теоретичні знання та практичні навички на літаку цивільної авіації.

Переглядів: 416

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]