Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко: "У результаті підвищення зарплат бюджети отримали 14 мільйонів гривень"

З початку року понад 4-х тисяч запорізьких підприємств, на яких рівень мінімальних заробітних плат не відповідав законодавчо встановленому, підвищили виплати своїм працівникам. Такими стали результати спільної роботи представників фіскальної служби та інших органів виконавчої влади у складі обласної та територіальних комісій.
Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, сьогодні значна увага приділяється контролю над дотриманням працедавцями норм податкового і трудового законодавства. Фахівці служби аналізують звітність суб'єктів господарювання, проводять індивідуальну роботу з керівниками підприємств усіх форм власності, де допущено заборгованість або нарахування зарплат на рівні менше мінімальної. Основний механізм взаємодії з представниками бізнесу – це роз'яснення та діалог, у ході якого доводиться позиція держави.
Так, упродовж цього року під час засідань комісій при держадміністраціях організовані зустрічі із 1400 роботодавцями. На робочі групи до органів фіскальної служби запрошено та проведено співбесіди із керівництвом близько 3 тисяч підприємств.
На даний час майже всі вони виконали законодавчі умови. У результаті підвищення заробітних плат бюджет додатково отримав понад 14 мільйонів гривень, зокрема, сплачено 6,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 7,7 мільйона гривень єдиного соціального внеску.

Переглядів: 240

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]