Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

У Запоріжжі відбувся круглий стіл з питань митного оформлення товарів

У Запорізькій облдержадміністрації за участю керівників фіскальної служби області пройшов круглий стіл з представниками бюджетоформуючих підприємств області з проблемних питань розмитнення товарів і сировини.
Під час заходу було наголошено, що у 2017 році на Запорізькій митниці здійснювали оформлення товарів 1611 суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які сплатили 6 мільярдів гривень митних платежів. При цьому 344 підприємства, зареєстровані у Запорізькій області, сплатили 2,6 мільярда гривень податків у інших областях, адже з різних причин митне оформлення здійснювали на інших митницях.
Начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев повідомив, що він приступив до виконання обов’язків та сподівається на партнерську співпрацю між митницею та бізнесом, яка має позитивно вплинути на ситуацію щодо митного оформлення товарів у запорізькому регіоні. Сумлінним та законослухняним експортерам та імпортерам, що здійснюють достовірне декларування, має бути забезпечено швидке проходження митних формальностей в мінімально дозволених обсягах. Також він закликав керівників підприємств до чесного відкритого діалогу задля поліпшення бізнес-клімату у регіоні. Адже від сплати мита залежить також й розвиток інфраструктури – у рамках всеукраїнського експерименту перевиконання щомісячних показників надходжень митних платежів спрямовується на реконструкцію і будівництво автомобільних доріг області.
У ході зустрічі представники великих підприємств окреслили коло нагальних питань, які потребують вирішення за участю органів влади, зокрема, у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Переглядів: 297

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]