Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Юліана Козаченко розповіла про новації цьогорічної кампанії декларування доходів

Хто і коли повинен подавати декларацію, про які доходи звітувати, як отримати від держави податкову знижку – на ці та інші питання відповіла в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко під час інтерв'ю на телеканалі "TV5".
Говорячи про особливості цьогорічної кампанії, керівник фіскальної служби області наголосила, що декларуванню підлягають доходи отримані від не податкових агентів, за якими не був сплачений податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.
Юліана Козаченко зазначила, що громадяни звітують за оновленою формою декларації, яка містить два додатки. Відповідні бланки можна безкоштовно отримати у Центрі обслуговування в податковій інспекцій або самому роздрукувати з сайту Державної фіскальної служби України. Крім того, вона звернула увагу мешканців області на можливість подання декларації в Електронному кабінеті платника податків, який знаходиться на сайті Державної фіскальної служби. Для користування цим сервісом необхідно мати ключ електронного цифрового підпису, який можна отримати швидко і безкоштовно в органах ДФС.
Керівник фіскальної служби області повідомила, що у цьому році граничний термін подання декларацій – 2 травня, а сплатити податок на доходи та військовий збір, зазначені у податковій декларації необхідно до 1 серпня 2018 року.
Консультації з питань декларування можна отримати у фахівців Центрів обслуговування платників або на сайті фіскальної служби у відповідному розділі.

Переглядів: 326

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]