Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Представники обласної та міської влади разом із підприємцями розглянули питання упорядкування торгівлі у Запоріжжі

У Запорізькій облдержадміністрації за участю представників органів обласної, міської влади, фіскальної служби Запорізької області та громадських організацій і бізнесу відбулося спільне засідання координаційних рад з питань розвитку підприємництва.
Учасники обговорили заходи із ліквідації несанкціонованої торгівлі та врегулювання правовідносин функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об'єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя.
Щодо регуляторних актів стосовно розміщення тимчасових споруд для торгівлі в обласному центрі, було зазначено, що вони потребують змін на рівні місцевого самоврядування. Зокрема, представники бізнесу наголосили на необхідності внесення змін до відповідних рішень Запорізької міської ради з метою створення для платників податків сприятливих умов ведення господарської діяльності.
Крім того, члени координаційних ряд розглянули законопроекти, які погіршують стан малого та середнього підприємництва і потребують обговорення.

Переглядів: 247

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]