Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Сучасні діти мають своє бачення "податківця майбутнього": Запорізька область відзначила переможців Всеукраїнського конкурсу

Професія податківця, як і сплата податків, завжди привертають увагу суспільства. В умовах реформування фіскальної служби, яке відбувається сьогодні, все більше платників податків, у тому числі майбутніх, цікавляться цим фахом. Деякі з них висловлюють своє бачення засобами художньої творчості.
Цієї весни 28 учнів навчальних закладів Запорізької області взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Податківець майбутнього", який був ініційований та проведений Університетом Державної фіскальної служби України.
15 регіонів, 71 навчальний заклад з різних міст і селищ – саме така географія учасників мистецького змагання. Приємно відзначити, що троє юних талановитих мешканців Запорізької області стали переможцями цього конкурсу:
Євгенія Кузік, яка навчається у Токмацькій загальноосвітній школі №1, здобула перемогу у номінації "За креативність мислення";
Богдана Турупова – також учениця Токмацької загальноосвітньої школи №1, перемогла у категорії "Декоративно-ужиткове мистецтво";
Антон Колесніков – учень Мелітопольської загальноосвітньої школи №24 став найкращим у номінації "За оригінальність розкриття теми".
Під час урочистого нагородження переможці отримали дипломи Університету Державної фіскальної служби України та подарункові набори для творчості.
До речі, з роботами дітей можна ознайомитись на сторінці Університету Державної фіскальної служби України у мережі Фейсбук.

Переглядів: 217

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]