Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Від брендового одягу – до сільськогосподарської техніки: запорізькі митники запобігають порушенню прав власників торгових марок

Для захисту авторських і суміжних прав та попередження правопорушень у сфері інтелектуальної власності фахівці Запорізької митниці постійно контролюють товаропотік експортно-імпортних операцій. Зокрема, митники аналізують результати оформлення товарів на предмет недопущення потрапляння контрафакту.
Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, за п'ять місяців поточного року співробітники митних органів 65 разів призупиняли митне оформлення поставок для підтвердження інтелектуальних прав. Після отримання листів від осіб, уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів і послуг та промислових зразків, митні процедури були завершені.
Як зазначають фахівці митниці, найчастіше серед товарів, які потенційно можуть містити об'єкти права інтелектуальної власності знаходяться: одяг відомих світових брендів, сільськогосподарська техніка та запчастини, підшипники, електродвигуни і проводи, з'єднувачі та контактні елементи, полімерні матеріали, пластмаси та вироби з них, цифрова техніка, рукавички тощо.
За січень-травень запорізькі митники до митного реєстру об'єктів інтелектуальної власності додали інформацію щодо 200 нових предметів. З цим переліком можна ознайомитись на сайті фіскальної служби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.

Переглядів: 253

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]