Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини з податкової

Фіскальна служба "під мікроскопом": запорізькі студенти знайомились з роботою податківців

Нещодавно у Запорізькому національному університеті відбулась зустріч студентів-випускників з представниками фіскальної служби області, яка проходила в рамках проекту "Знайомство з потенційними роботодавцями".
Презентуючи діяльність відомства, начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС у Запорізькій області Людмила Савченко докладно розповіла студентам про напрями діяльності фіскальної служби та можливості для їх професійної реалізації в органах ДФС.
Оскільки присутні студенти здобувають вищу освіту за економічним фахом, під час спілкування вони активно цікавились можливістю працевлаштування в органах фіскальної служби регіону. Майбутні бакалаври та магістри дізналися про умови проведення конкурсу, основні вимоги до кандидатів та джерела отримання інформації про наявні вакансії.
Наприкінці зустрічі було наголошено, що робота у фіскальній службі має чимало переваг. Зокрема, вона надає можливість долучитися до реформування відомства, набути унікального досвіду, у тому числі, від фахових професіоналів. Крім того, служба ДФС відкриває перспективи кар'єрного зростання та постійного саморозвитку.

Переглядів: 220

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]