Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Громадяни повинні задекларувати доходи, якщо отримали їх без участі податкових агентів

Наразі триває кампанія декларування доходів громадян, яка розпочалась з 1 січня поточного року.
Під час кампанії декларування податкові декларації про майновий стан і доходи подають громадяни, які зобов’язані декларувати свої доходи, а також особи, які мають право добровільно подати декларацію для застосування права на податкову знижку.
Так, громадяни, які у 2018 році отримували доходи від неподаткових агентів, зокрема, від надання в оренду житла, іноземний дохід, від надання послуг з ремонту житла, від організації і проведення розважальних заходів, від репетиторської діяльності; отримували спадщину чи подарунок, що оподатковуються податком на доходи фізичних осіб, та інші доходи, повинні подати податкову декларацію про майновий стан і доходи.
Податкова декларація подається до податкового органу за місцем реєстрації до 2 травня 2019 року включно (в зв’язку з тим, що 1 травня – святковий).
Крім того, подати декларацію можуть фізичні особи, які мають право на податкову знижку. Громадяни, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2018 року, податкову декларацію можуть подати упродовж всього року, до 31 грудня (включно).
Звертаємо увагу, що для спрощення процедури звітування декларацію можна подати в електронному вигляді з використанням особистого електронного цифрового підпису, який можна отримати у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів.

Переглядів: 156

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]